„No to máte pravdu, nám se to stát nemůže, my žádnej dům nemáme... My máme, Švejku, všehovšudy... šestatřicet krejcarů..."
Je několik kritérii, dle kterých vybíráme budoucí provozovatele restaurací. Ve skutečnosti jsou dvě varianty. První je realizace vlastní provozovny dle svých požadavků na míru a druhá je převzetí stávajících restaurací. Obě varianty jsou v našem případě možné, avšak běžnější je metoda realizace vlastní provozovny.
Každý, kdo chce vstoupit do sítě, musí akceptovat základní pravidla na provoz konceptu, smluvní dodavatele konceptu a mít chuť a gastronomické znalosti nutné k provozu restaurace.
Máte-li prostor, kde byste chtěli zrealizovat Švejk restaurant, napište nám a my vám dle prostoru vypracujeme návrh, jak by restaurace mohla vypadat a připravíme vám i předběžnou finanční kalkulaci. Dle dlouholetých zkušeností doporučujeme poměr vlastních finančních a cizích prostředků 50/50.
Krom počáteční investice do realizace, je s provozem franchisingu spojen i jednorázový vstupní licenční poplatek a měsíční poplatky za využívání značky.
Pokud nemáte možnost realizace vlastní provozovny, podívejte se na aktuální nabídku volných Švejk restaurantů v sekci restaurace k pronájmu a kontaktujte nás.
Hlavní je mít chuť stát se součástí historie správně se k ní postavit.