„Vylít se může guláš, ale nikoliv frankfurtská pečeně! A co štrůdl? Přiznej se, mizero, kams dal štrůdl?"
Klasická česká kuchyně připravovaná s nejmodernější technologií a způsoby.
Studený bufet:
Kuřecí roláda se šalvějí, česnekem a voňavou slaninou
Mísa výběrových uzenin a salámů
Zabijačková fošna připravená ze světlé a tmavé tlačenky, huspeniny, marinovaného vepřového boku se sekanou cibulkou a octovou zálivkou
Paleta českých jakostních sýrů zdobená ovocem
Hlavní chod:
Fritované řízečky s hořčicí, česnekem a libečkem
Pivovarský guláš s feferonkou
Teplá šunka od kosti krájená před hosty s výběrem hořčic, smetanovým křenem a nakládanou zeleninou
Candát s koprovou omáčkou a vaječnými žloutky v teplém pažitkovém oleji a opečené brambory s brokolicí
Dezert:
Tvarohové noky se švestkovou merendou
Lívance s jahodami a jahodovým žahourem
Skloubení jídla a piva z malých pivovarů napříč republikou sestavovaném věhlasnými sládky a našimi šéfkuchaři.
Předkrm:
Rillettes z mladé kachny s domácím kváskovým chlebem
Lanbert 13°, pivovar: Pod Lípou, svrchně kvašený pšeničný ležák, 5,5%
U nás marinovaný losos, zauzený chladným bukovým kouřem s medovou omáčkou, lehký bramborový salát
Světlý ležák 12°, pivovar: Joe’s Garage Beer, nefiltrovaný ležák, pivo plzeňského typu, 4,5%
Hlavní chod:
Kolínko z mléčného selátka, pečené na medu a černém pivu s nastavovanou kaší
California ALE 12°, pivovar: Joe’s Garage Beer, svrchně kvašené světlé pivo, 5,5 %.
Smažené plněné křidélko z farmářského kuřete, květákové pyré s pastinákem
Pilsner Indian Pale ALE P.I.P.A. 14°, pivovar: Joe’s Garage Beer, svrchně kvašené světlé pivo, 6,5 %
Dezert:
Perníkový knedlíček plněný marinovanou švestkou s rebarborovou omáčkou a čokoládovou pěnou
Stout 12°, pivovar: Permon, svrchně kvašený tmavý speciál, 5,1%
Z masa skotu Angus, Galloway a Higland z naší farmy v Železném Újezdě na okraji Brdských lesů v Bio kvalitě.
Studený bufet:
Tatarský biftek z masa Aberdeen Angus s křupavými topinkami a česnekem
Šťavnatý roastbeef z roštěnce masného plemene s omáčkou z pečeného česneku
Pomalu tažený hovězí jazyk se švestkovým coulis
Nářez uzené hovězí plece z masa z naší farmy v Železném Újezdě a křenovou espumou.
Hlavní chod:
Pomalu pečená volská noha v celku na černém pivu s kořenovou zeleninou krájená před hosty
Hovězí vrchní šál připravovaný formou “souse vide“ a pečený s oříškovou parmazánovou krustou
Burgundské hovězí ragú na červeném víně a zelenině
Dezert:
Čokoládový dortíček s višněmi, šlehačkou a ostružinovou marmeládou
Studený bufet:
Tartar ze pstruha duhového z Prádelských sádek s koprovým dipem a kaviárem s červené řepy podávaný na bramborové lžíci
Kohoutí paštika z farmy v Loužné s celerovo -jablečným salátem
Kroketka z kozího sýru se sušenými rajčaty a medem na rukolovém salátku
Hlavní chod:
Roláda z kuřete z farmy v Loužné plněná listy špenátu a voňavou slaninou
Plzeňský guláš s žemlovým knedlíkem
Domácí spaetzle s ragú z hub z Brdských lesů
Pasírovaný candát v bylinkovém oleji s dýňovým pyré, jehněčí hřebínek na rozmarýnu a farmářská karamelizovaná zelenina na másle
Dezert:
Švestkový koláč s máslovou drobenkou a cukrovou vatou
Smažená jablíčka s tvarohovou pěnou a jablečnými perlami